Domain ja sähköpostipalvelut

Yrityksen nimellä varustettu domain herättää luottamusta

Domain on verkkotunnus, joka on yleensä sama kuin yrityksen nimi. Kun samaa domainia käytetään kotisivuilla, verkkokaupassa ja sähköpostiosoitteessa, asiakkaiden on helppo tunnistaa ja löytää yrityksen palvelut. Yrityksen henkilökunnan tunnistaa sähköpostiosoitteesta, jonka loppuosa on yrityksen verkkotunnus, eli yrityksen nimi.

Käyttöön voi rekisteröidä eri päätteillä olevia verkkotunnuksia, jotka ovat usein maakohtaisia. Suomalaisia .fi -verkkotunnuksia rekisteröidään Viestintäviraston (Ficora) säännösten mukaisesti. Kun yritys ostaa itselleen domainin, se omistaa kyseisen verkkotunnuksen.

Hoidamme kaikki domainin hankkimisen ja siihen liittyvät palvelut, joita ovat mm. domainin käyttöönotto, lisenssi, hallinta ja verkkotunnuksen tekniset määritykset.

Autamme yrityksiä myös domainin siirrossa, joihin liittyy läheisesti DNS:n hallinta.  

Tietoturvan säilyttämiseksi sähköpostien käyttö kaikissa laitteissa tulee olla hallittua ja turvallisesti suojattu.

Yrityksen tietoturvan kannalta on tärkeää, että sähköposti on vain yrityksen oman henkilökunnan käytössä. Tietoturvan säilyttämiseksi sähköpostien käyttö kaikissa laitteissa tulee olla hallittua ja turvallisesti suojattu. Yrityksen kasvaessa sekä käyttäjien määrä että sähköpostiliikenteen määrä kasvaa. Sähköpostiosoitteiden luominen ja poistaminen hoituu asiantuntijan avulla helposti. Autamme asiakkaitamme myös käyttöönotossa, hallinnassa ja kaikkiin sähköpostin käyttöön liittyvissä asioissa.

Kysy lisää!

Ronny Backman
+358 40 745 4987
ronny.backman@itkonsultointi.fi

DNS

DNS (Domain Name System) on Internetin nimipalvelujärjestelmä, joka muuntaa verkkotunnuksia IP-osoitteiksi. IP-osoitteiden avulla tietokoneet löytävät oikean palvelimen, jotta esimerkiksi kotisivut näkyvät oikein ja latautuvat oikeasta paikasta. DNS määritykset ovat erittäin tärkeitä esim. sähköpostin ja kotisivujen toimivuuden kannalta.

 

Office 365 eli O365

Asennamme yritysten käyttöön Office 365 kaikki palvelut ja tuemme asiakasta järjestelmän käytössä.  Autamme yrityksiä O365-palveluiden käyttöönotossa ja määrittelyssä. Autamme myös hallinnoinnissa ja tietoturvassa kuten esim. MFA:n käyttöönotossa. Nämä tietoturva-asetukset ovat erittäin tärkeitä, jos yrityksen sähköposti on liitetty esim. mobiilitaitteeseen. Tärkeitä suojauksia ovat mm. MDM ja MFA.

MDM = Mobile Device Management = puhelimen hallinta

MFA = Multi – Factor Authentication = kaksinkertainen tunnistautuminen

Domain ja sähköpostipalvelut